نحوه استفاده از ظروف تفلون

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.16″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.16″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.20.4″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”]

نحوه استفاده از ظروف تفلون ایلیا

استفاده بهینه از ظروف بازسازی‌شده تفلون ایلیا نه‌تنها به افزایش طول عمر آن‌ها کمک می‌کند بلکه تجربه پخت و پز را نیز بهبود می‌بخشد. در اینجا چند نکته برای نحوه استفاده صحیح  از ظروف تفلون  ارائه خواهیم کرد.

  •  قبل ازاستفاده از ظروف برای اولین بار ابتدا ظرف را با مواد پاک کننده بشوئید و سپس یک قاشق روغن مایع در آن ریخته و پس از آغشته شدن داخل ظرف آنرا با یک پارچه نرم پاک کنید .
  • چرب کردن ظروف برای اولین بار، تمامی گرد و غبار و آلودگی که در حین فرایند تولید بر روی سطح ظرف نشسته و خشک شده را نرم می‌کند و پس از گذشت مدت زمانی با یک سشتوشو با ابر و ریکا بسیار تمیز و سیقلی می‌شود.
  • برای زیر و رو کردن یا بهم زدن غذا از کفگیر چوبی استفاده کنید.
  • از قرار دادن ظروف بدون غذا روی شعله اکیدا خودداری نموده و سعی شود غذا همیشه با حرارت ملایم طبخ کنید.
  • گوشت، کوکو و غیره را در ظروف تکه تکه نکنید چون نوک چاقو پوشش نچسب را از بین میبرد و موجب خش خواهد شد.

نکات شست و شوی ظروف تفلون

پس از بازسازی ظروف تفلون

  • برای شست شوی ظروف کمی آب گرم و مایع ظرفشویی و اسفنج کافی است هرگز از سیم ظرفشویی و پودرهای خشن استفاده نکنید.
  • شست شوی دستی: برای تمیز کردن ظروف، به جای استفاده از ماشین ظرفشویی، از شستشوی دستی با آب گرم و مایع ظرفشویی ملایم استفاده کنید.
  • پس از شست شوی ، ظروف را به خوبی خشک کنید و در مکانی خشک و دور از رطوبت نگهداری کنید.
  • پس از پخت غذا در صورت داغ بودن ظروف از ریختن آب سرد در آنها خودداری نمائید.
  •  اندازه ظرف را متناسب با حجم غذای مورد طبخ انتخاب کنید.
  •  سعی نمائید شعله اجاق از سطح زیرین ظروف تجاوز ننماید زیرا موجب کاهش شفافیت در رنگ بیرون میشود. که این موضوع ظاهر ظرف را ناخوشایند خواهد کرد.

با رعایت این نکات در مورد نحوه استفاده از ظروف تفلون شما می‌توانند عملکرد بهتری و طول عمر بیشتری داشته باشند و ظروف شما سالمتر خواهد ماند.

این اقدامات ساده، به حفظ کیفیت و دوام ظروف کمک شایانی خواهد کرد و در نهایت، به کاهش هزینه‌های جایگزینی و تأثیرات زیست‌محیطی منجر خواهد شد.

ظروف تفلون بازسازی‌شده

 

ظروف بازسازی شده توسط کارخانه ایلیا از مقاومت بسیار بالایی برخوردار است. در هر صورت باید توجه داشته‌باشید نحوه استفاده و شست و شوی این ظروف در طول عمر و کیفیت آنها بسیار تأثیر دارد.

 

طول عمر ظروف تفلون

 

تمامی قابلمه و تابه‌هایی که بازسازی شده و تحویل گرفته‌اید یکسال ضمانت دارند. چنانچه مراقبت‌های لازم و دستورالعمل‌ها را رعایت کنید ظروف ۴ تا ۶ سال عمر خواهند کرد.

 

جلوگیری از خش روی تفلون

 

در طول استفاده از ظروف تفلون باید مراقب باشید از اجسام فلزی و سخت برای پخت و پز استفاده نکنید تا خط و خش روی سطح رویی تفلون ایجاد نشود. خط و خش افتادن باعث کنده شدن زود هنگام روکش تفلون می‌شود و کارایی لازم را از دست می‌دهد.

علت استفاده از کفگیرهای چوبی

 

بهترین ابزار برای هم زدن مواد غذایی داخل قابلمه و تابه کفگیرهای چوبی هستند. در موارد بسیاری ابزارهای پلاستیکی و مخصوصاً با رنگ پلاستیک مشکی، در صورت برخورد با ظروف داغ از خود میکروپلاستیک آزاد می‌کنند و وارد غذا می‌شوند.

بیس فنول BPA یکی از پلاستیک‌های مورد مطالعه در مواد غذایی است که معمولاً در بسته بندی‌های پلاستیکی یا ظروف نگهداری مواد غذایی یافت می‌شود و می‌تواند وارد مواد غذایی شود.

 

روش نگهداری ظروف تفلون ایلیا

 

  • برداشتن مواد غذایی و لکه‌های روغن
  • شستشو با آب گرم و ابر
  • پرهیز از شستشو با ماشین ظرفشویی
  • خشک کردن
  • چیدمان صحیح ظروف فلزی

 

تفاوت بین قابلمه‌های گرانیتی و سرامیکی

جهت کسب مشاوره در مورد قیمت بازسازی ظروف تفلون ایلیا  لینک را کلیک کنید.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Comments are disabled.